Når filmen er blitt vist forteller vi her hvordan det gikk.

Holmestrand den 13. Oktober
Kl.20 var det først duket for et vanlig ungdomsmøte. Aril Kragernes fra Horten hadde med seg en ungdomsgjeng og sto for prekinga. Etter møtet så var det en liten pause og filmvisningen kunne starte. Det møtte vel opp rundt 40-45 stk på visningen, som er ganske bra til å være Holmestrand. Det ble en fin kveld, der de aller fleste så filmen for første gang. De som kommenterte filmen synes filmen var rimelig bra og var vel ganske overrasket. En nevnte at dette ikke var langt i fra en ekte norsk spillefilm, når man tenker på åssen utstyr vi har brukt. Alt i alt var jeg også selv fornøyd, tross litt dårlig projektorbilde så ble det en filmopplevelse.

Hvittingfoss den 23. September
Vi hadde leid Vittingen kulturhus/kino til anledningnen, og trodde det var mulighet for å vise filmen der med prosjektor og lyd. Men neida. Heldigvis for oss så fikk vi lånt prosjektor, forsterker og kabler til å gi publikum en fullverdig opplevelse. Det var bra vi i crewet møtte opp litt tidligere for å få alt istand.

Det var 3 visninger påpremieredagen. en klokken 16, 18 og 20. Av besøkende var ca 35 på den første, og 30 på den andre. På den siste kom det 70 pluss de som hadde sett filmen før på dagen og ville se den på ny. Tilsammen ble det rundt 130 som fikk sett filmen, og det kan vi være fornøyde med. Folk kom fra Hvittingfoss, Kongsberg, Holmestrand, Bærum og andre steder litt rundt om kring.

Vi fikk mye bra tilbakemenldninger inklusive konstruktiv kritkk og noen gode diskusjoner. Det er alltid bra å vite hva man kan gjøe bedre, og også hva man enda kan forbedre særlig av lyden til DVD versjonen som kommer om en måned eller to.

(foto: Benedikte Hjellum Haakonsen)
Laagendalsposten skrev en artikkel om premieren nå på mandag. det var også portrettintervju av Jarmo i avisen på lørdag.

Etterpå hadde vi også nachspiel hos Jarmo, der skuespillerene og venner var samlet for kos og snakk.

Mere bilder kommer.

Referater